Despre noi


Da, suntem pe piață din anul 2009. Avem sediul în București, dar deservim clienți din toată țara, avem o cifră de afaceri care a crescut an de an chiar și în condiții de criză.
  
… dar nu așa vrem să ne prezentăm. Cel mai important lucru pe care dorim să îl știți despre noi este că nouă ne pasă. Ne pasă de mediu, ne pasă de oamenii cu care lucrăm, ne pasă de ce lăsăm în urma noastră!
 
De aceea am adoptat pentru firma noastră o strategie aparent ‘stranie’ pentru unii: am ales să aducem în România produse cu adevarat bune și foarte bune, care aduc avantaje reale clienților și mediului, deși competitorii vindeau cu succes produse chinezești, cosmetizate sau nu în Europa, produse care nu aduc celor care le utilizează eficiență decât maxim 3-4 ani, după care fie le ții ‘de model’ pe casă, fie mărești cu ele groapa de gunoi a localității tale.
 
Am ales să vindem produse pe care și noi le-am cumpăra, și chiar le utilizăm la noi acasă, care folosesc energii regenerabile sau fac o economie semnificativă de energie, care au durată mare de utilizare și care încorporează cât mai multe materiale ecologice, sau sunt produse cu ajutorul unor tehnologii prietenoase cu mediul.
 

Am găsit producatori serioși, mulți dintre ei lideri mondiali ai pieței de profil (Huawei, Sungrow, Growatt, Luxor, Longi, JaSolar, Sharp), furnizori pe care putem să contăm zeci de ani de acum încolo.

I-am informat cu onestitate și i-am consiliat pe toți clienții sau potențialii clienți despre opțiunile tehnice și economice care există la ora actuală pe piață, și i-am prevenit asupra strategiilor de marketing incorecte practicate destul de des la noi în țară și care i-ar putea afecta.
Am facut bine? Noi zicem că da.

Clientii sunt mulțumiți, fac economie de bani, unii sunt chiar independenți energetic, se consumă mai puține resurse, se poluează mai puțin, se risipește mai puțin. O picatură în ocean dacă e să gândim la nivelul planetei, dar suntem bucuroși că aceste picături se acumează an de an în sensul pozitiv la care cu toții sperăm.