Varisol si Thermomax, cele mai bune tuburi vidate din lume

Cu peste 30 de ani de experienta, Kingspan Solar a redefinit piata energiilor regenerabile prin crearea tuburilor vidate Thermomax, primele tuburi vidate heat pipe (HP) din lume.
Concepute sa functioneze chiar si in cele mai reci climate, tuburile vidate Thermomax produc pana la 80% din necesarul anual de apa calda, reducand facturile de combustibil, ceea ce este mai bine pentru noi dar si benefic pentru mediu.
Themomax este ideal atat pentru locuinte cat si pentru aplicatii comerciale si il puteti gasi oriunde in lume, de la instalatiile pentru racire din Dubai, la producerea de apa calda in hotelurile din Spania sau incalzirea piscinelor din Marea Britanie.

Rapid si usor de instalat, tuburile vidate Thermomax sunt cu 30% mai eficiente decat alti colectori solari.
Thermomax este inspiratia care a transformat Kingspan Solar intr-unul din liderii mondiali in domeniul energiilor alternative.

Proiectate si produse exclusiv in Europa, in noua fabrica din Irlanda de Nord, folosind tehnologii de mare precizie, fiecare tub fara exceptie este supus unor teste extreme ca sa reziste celor mai grele conditii (certificat pentru testul la grindina nr DIN EN12975-2:2006 realizat cu bile de gheata de 3 cm)

Kingspan Solar a stabilit pentru tuburile sale vidate trei obiective majore: performanta, longevitate, rezistenta.

Aceste obiective sunt indeplinite cu ajutorul tehnologiei patentate a limitatorului de temperatura, a utilizarii sticlei de inalta calitate pentru eficienta optima, a sudurii la rosu sticla metal pentru mentinerea vidului pe toata durata de viata. Fiind produse intr-o fabrica complet automatizata, suntem atat de increzatori in calitatea Thermomax incat oferim pentru tuburi vidate 20 de ani de garantie (garantie oferita chiar de producator) atunci cand instalatia este dimensionata si montata de instalatorul nostru acreditat (Rominstal Solar este instalatorul acreditat al Kingspan Solar in Romania). Instalatorul acreditat a urmat cursuri speciale de instruire si verificare pentru a castiga dreptul sa utilizeze sigla oficiala si sa ofere 20 de ani de garantie. El este in mod continuu monitorizat in activitatea sa, de la proiectare si instalare la mentenanta si service postgarantie. Oferim de asemenea clientilor servicii personalizate de proiectare iar inginerii nostri va furnizeza solutii solare de incalzire complete asftel incat sa ne asiguram ca beneficiati la maxim de eficienta instalatiei dumneavoastra. Unii ar numi acestea “Servicii adaugate”, noi insa le numim “Standard”.

Pornind de la succesul Kingspan Solar si al gamei de tuburi vidate Thermomax, am continuat sa investim intr-un viitor mai verde si mai curat prin lansarea marcii Varisol: tehnologia care a redefinit conceptul de panou solar in peste 40 de tari.

Tehnologia care a fost recunoscuta cu numeroase premii internationale incepand cu anul 2010, anul lansarii sale in Marea Britanie, este acum si in Romania.

Tuburile vidate Varisol de la Kingspan combina calitatile polimerilor cu inalta performanta si tehnologia patentata ‘Click-Fit’ cu caracteristicile exceptionale deja recunoscute ale tuburilor vidate Thermomax.
Tuburile vidate Varisol sunt conceput astfel incat sa fie usor de instalat, adaptabile nevoilor dumneavoastra si prietenoase cu mediul inconjurator.
Varisol se defineste prin trei cuvinte: revolutionar, unic, inovativ.

(Aceast articol reprezinta traducerea si adaptarea filmului de prezentare ”Bine ati venit la Kingspan Solar, viitorul energiilor regenerabile, un viitor cladit pe pionierat, tehnologii de ultima generatie, proiectare personalizata si servicii de instalare complete”)